David Garcia cap de cuina i propietari del Grup TO [+], Campió del XX Concurs de Cuina Jove de Catalunya “Premi a la Imaginació i Creativitat 2006”, Campió de Catskills 2007, Campió en el SpainSkills 2007.

La cuina li ve per tradició familiar, els seus pares sempre han treballat en el restaurant familiar, Restaurant Tomàs del Grup TO [+]. Ell va començar a donar els seus primers passos en la cuina amb la seva iaia, a la que sempre troba al seu costat quan la necessita. Considera tant a la seva iaia com a la seva mare les seves mentores, i també compta amb aquesta última com ajudant en el seu equip, i que juntament amb la Clàudia, la seva parella, formen el seu equip incondicional.

El grupTO [+] està compost dels següents establiments:

Tomás Tradició, és el restaurant familiar, el lloc des d'on va néixer l’arrel familiar, de receptes que passen de generació en generació i a on es tasta actualment una cuina despreocupada, informal i amb caràcter de cuina tradicional catalana.

TO [+] Restaurant, és el restaurant gastronòmic, un espai exclusiu de tan sols vuit taules que ofereix dos únics menús degustació a vint-i-quatre comensals, a on el producte, la tradició i la fusió amb noves tècniques culinàries, es donen la mà juntament amb un exquisit servei.

TO [+] Catering, La nostra empresa d’esdeveniments a on oferim serveis personalitzats als nostres clients i a on el nostre objectiu és sorprendre a cada instant als assistents i fer-los partícips de la nostra petita bogeria.

Restaurant Hotel La Garriga de Castelladral – Restaurant integrat dins del preciós hotel, entre la natura i l’hort, oferint una cuina sana, senzilla i amb un toc de caràcter tradicional.

Ben aviat nous i trepidants projectes