Equip

la foto

Soc David Garcia i lidero un grup de restauració que inclou dos restaurants, un de cuina tradicional i un altre d’autor, al marge que disposo d’una empresa de càtering i amb la meva parella, la Clàudia i el meu equip coordinem i planifiquem per donar servei a tot tipus d’esdeveniments.

Disposem d’una llarga trajectòria avalada amb més de 40 anys en el sector de l’hostelería en tota classe de celebracions: casaments, batejos, celebracions, festes privades…. Sempre amb el nostre objectiu present, oferir la màxima qualitat en tots els nostres productes la millor elaboració i un exquisit servei i tracte personalitzat, donant forma a qualsevol somni…

La nostra empresa, compleix amb tota la normativa exigida a nivell estatal i de comunitat autònoma, al marge dels diferents registres sanitaris també exigits per la llei del país: NúmeroRSIPAC 26.06911/CAT i Número de R.G.S.E.A.A. 26.013212/B.

D’altra banda disposem de tota la responsabilitat civil totalment coberta del contingut del lloc a on realitzem els diferents esdeveniments.

Sommia mentre nosaltres treballem per tu…

L’EQUIP: L’interès, les ganes, la implicació i sobretot la il.lusió… son els ingredients bàsics que conformen tot el meu equip humà. Totes les persones que m’acompanyen estan plenament capacitades i formades per la tasca que desenvolupen, però al marge de tot això i del que més orgullós em sento és la seva dedicació i entrega en cada projecte que encetem.