Èxit d’assistència al cinquè Maridatge de la Mostra de Vins de Navàs

Èxit d’assistència al cinquè Maridatge de la Mostra de Vins de Navàs

David García i l’equip de Grup Tomàs participen un any més al Maridatge de la Mostra de Vins de Navàs, que ja passa per la seva 5a edició. El maridatge, que s’ha consolidat com una cita anual a la comarca del Bages, es va celebrar el passat dijous 12 de març al vespre, al Teatre de Palà de Torroella. Més de dues-centes persones van poder degustar 6 vins del municipi de Navàs, escollits per l’enòleg Joan Soler, i 6 plats en format tapa, creats pel xef David García.

El primer tastet del sopar va ser una amanida de verat adobat, soja i tomàquet al forn, acompanyada d’un vi blanc de macabeu, malvasia i pansera de Ramon Manubens. Després, vam servir una coca cruixent de porc ral rostit amb panses i poma àcida, acompanyada d’un cupatge de macabeu i pansera de la vinya Camí d’Obradors de Marc Comaposada. Si passem als vins negres, la tapa de fideus a la cassola amb crestes de gall i llengua va anar acompanyada d’un cupatge de sumoll i garnatxa d’Astrid Manubens Martin. Continuem la proposta de plats amb un lluç amb sopa de pa, i amb un vi sumoll de Roger Subirana; i un guisat clàssic de vedella amb naps i coliflor torrefacte, amb un sumoll fet amb cup de pedra de Martí Just.

I per tancar el sopar, un carro de pastissos, amb un vi bullit de garnatxa dolça de Ferran Costa i Valentí Garcia.

Durant el sopar, els assistents també van poder gaudir de l’actuació musical de Martí Riera i Berta Sala, i de les actuacions teatrals breus entre plat i plat del grup de teatre infantil de Palà de Torroella.

tastnavas